Λέβητας βιομάζας


Μερίδιο :

Χαρακτηριστικά


• Χαρακτηριστικά λέβητα: 

ένα. Υιοθετώντας ένα λογικό σύστημα τροφοδοσίας, η ομοιομορφία τροφοδοσίας είναι καλή, η ιδιότητα παρακολούθησης φορτίου είναι καλή και το επίπεδο αυτοματισμού είναι υψηλό. 

σι. Χρησιμοποιήστε εύλογο εξοπλισμό καύσης για να σχεδιάσετε την καύση στρώματος, την καύση με αιώρηση ή την καύση στρώσεων και την καύση με αναστολή για να διασφαλίσετε ότι το καύσιμο καίγεται πλήρως και καίγεται. 

ντο. Τακτοποιήστε εύλογα τη θερμαινόμενη επιφάνεια και οργανώστε σε ένα επαρκές αεροδυναμικό πεδίο καύσης για να λύσετε το πρόβλημα της ανεπαρκούς καύσης και της εύκολης διάβρωσης της θερμαινόμενης επιφάνειας της ουράς. 

ρε. Επιλέξτε μια λογική θερμοκρασία καπνού εξόδου του κλιβάνου και μια ταχύτητα ροής καυσαερίων στην επιφάνεια θέρμανσης για να μειώσετε την τέφρα ή τη φθορά του λέβητα.

• Καύσιμο λέβητα:

απορρίμματα ξύλου, άχυρο, βαγάσας, κέλυφος φοίνικα, σφαιρίδια βιομάζας κ.λπ.

• Μέθοδος καύσης: 

ρευστοποιημένη κλίνη κυκλοφορίας, υδρόψυκτη δονούμενη σχάρα, παλινδρομική σχάρα, σχάρα αλυσίδας, (υδρόψυκτη) σταθερή σχάρα, κάτω σερβομηχανισμός κ.λπ.

• Λέβητας βιομάζας:

Η εταιρεία υιοθετεί κατάλληλες μεθόδους συλλογής, μεταφοράς και παροχής καυσίμου πριν από τον φούρνο για τα χαρακτηριστικά του καυσίμου και υιοθετεί μια δομή λέβητα για να διαμορφώσει ένα κατάλληλο σύστημα καύσης και μέθοδο διανομής αέρα. Επιλύεται το πρόβλημα της οπτανθρακοποίησης στον κλίβανο, η ανεπαρκής καύση και η εύκολη διάβρωση της θερμαινόμενης επιφάνειας της ουράς.

4

5

παράμετροι


Χωρητικότητα λέβητα:
Φούρνος ατμού:10-130t / hΘερμοσίφωνας:7-116ΜW
Παράμετροι λέβητα:
Πίεση:1.0-9.8MPaΘερμοκρασία:184-540 ° C
Πίεση:1.0-1.6MPaΘερμοκρασία:95-150 ° C


Ερώτηση