Μπόιλερ Κυκλοφορούμενου Ρευστοποιημένου Κρεβατιού με καύση άνθρακα


Μερίδιο :

Χαρακτηριστικά


• Λέβητας ρευστοποιημένης κλίνης κυκλοφορίας:

Με βάση την εισαγωγή των λεβήτων ρευστοποιημένης κλίνης κυκλοφορίας που ερευνήθηκαν και αναπτύχθηκαν από εγχώρια ερευνητικά ινστιτούτα, η εταιρεία έχει υιοθετήσει μια ποικιλία αποδεδειγμένων κατοχυρωμένων τεχνολογιών για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των λεβήτων ρευστοποιημένης κλίνης κυκλοφορίας, έτσι ώστε ο λέβητας μας να έχει μακροχρόνια λειτουργία , καλές παραμέτρους προστασίας του περιβάλλοντος, υψηλή απόδοση λέβητα και ευρείες παραμέτρους ρύθμισης λειτουργίας.

• Χαρακτηριστικά λέβητα: 

ένα. Προηγμένη και αποτελεσματική συσκευή διαχωρισμού υλικών υψηλής θερμοκρασίας τύπου ψύξης μεγάλης διαμέτρου για να διασφαλιστεί ότι ο διαχωριστής μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε καύσιμο τέφρας.

σι. Η δομή τοιχώματος πλήρους μεμβράνης διασφαλίζει τη στεγανότητα του κλιβάνου, το λογικό μέγεθος του θαλάμου καύσης και τη χαμηλή ταχύτητα ρευστοποίησης για να εξασφαλίσει επαρκή καύση καυσίμου και περιθώριο ρύθμισης φορτίου λέβητα.

ντο. Η τεχνολογία καύσης χαμηλής θερμοκρασίας σε συνδυασμό με την ταξινόμηση του αέρα μπορεί να ελέγξει σημαντικά την αρχική τιμή εκπομπής NOx και μπορεί να προσαρμοστεί καλύτερα σε ολοένα και πιο αυστηρές απαιτήσεις περιβαλλοντικής προστασίας.

ρε. Ώριμη και αξιόπιστη δομή κατά της φθοράς, συνδυασμός πατενταρισμένης τεχνολογίας παθητικής κατά της φθοράς και ενεργητικής αντιφθοράς, για την πρόληψη της τοπικής φθοράς και τη μείωση της συνολικής φθοράς, επεκτείνοντας αποτελεσματικά τον χρόνο συνεχούς λειτουργίας του λέβητα και τη δυνατότητα ελέγχου της συντήρησης.

μι. Ο λέβητας βιομάζας υιοθετεί μια μοναδική δίοδο αερίων πολλαπλών καυσαερίων και μια δομή μεγάλου βήματος για να λύσει το πρόβλημα της διάβρωσης σε υψηλή θερμοκρασία και της απόφραξης χαμηλής θερμοκρασίας των λεβήτων βιομάζας.

φά. Ο λέβητας υιοθετεί πλήρη δομή ανάρτησης, διάταξη τύπου ∏, παροχή άνθρακα στο μπροστινό τοίχωμα και εκκένωση σκωρίας στο κάτω μέρος. Επομένως, η συνολική εμφάνιση του λέβητα είναι συντονισμένη και όμορφη.

παράμετροι


Σειρά λέβητα ρευστοποιημένης κλίνης κυκλοφορίας με καύση άνθρακα
Εξάτμιση λέβητα:35-480t / hΠίεση ατμού λέβητα:3.82-13.7MPa
Ονομαστική θερμοκρασία ατμού:450-540 ° CΚαύσιμο λέβητα:ανθρακίτης, ασφαλτούχος άνθρακας, ανάμειξη κατώτερου άνθρακα, γάζα άνθρακα, κάρβουνο πλύσης, λάσπη κ.λπ.
Σειρά λέβητα ρευστοποιημένης κλίνης κυκλοφορίας βιομάζας
Εξάτμιση λέβητα:75-220t / hΠίεση ατμού λέβητα:3.82-13.7MPa
Ονομαστική θερμοκρασία ατμού:450-540 ° CΚαύσιμο λέβητα:Βιομάζα
Σειρά λέβητα ζεστού νερού ρευστοποιημένης κλίνης κυκλοφορίας
Θερμική ισχύς λέβητα:29-168ΜWΠίεση λειτουργίας λέβητα:1.6MPa
Ονομαστική θερμοκρασία νερού εξόδου/εισόδου:130-150/70-90 °CΚαύσιμο λέβητα:ανθρακίτης, ασφαλτούχος άνθρακας, ανάμειξη κατώτερου άνθρακα, γάζα άνθρακα, κάρβουνο πλύσης, λάσπη κ.λπ.

Ερώτηση