Αυτόματος λέβητας αερίου καυσίμου SZS


Μερίδιο :

Χαρακτηριστικά


• Αυτόματος λέβητας αερίου καυσίμου SZS:

Ο λέβητας της σειράς SZS είναι ένας αυτόματος λέβητας αερίου καυσίμου μεγάλης κλίμακας που αναπτύχθηκε από την εταιρεία από τη δεκαετία του 1980 με αναφορά στον λέβητα τύπου VP με εξαιρετικό τεχνικό επίπεδο εταιρείας CE στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε συνδυασμό με την τεχνολογία ισοδύναμων λεβήτων στην Ιαπωνία και την Κορέα.

• Χαρακτηριστικά λέβητα:

ένα. Ο λέβητας υιοθετεί τη δομή τοιχώματος πλήρους μεμβράνης και έχει καλή απόδοση στεγανοποίησης. Μπορεί να καεί με θετική πίεση ή μικροθετική πίεση και έχει υψηλή θερμική απόδοση.

σι. Ο λέβητας έχει τα χαρακτηριστικά μικρού όγκου, συμπαγούς δομής, υψηλής απόδοσης καύσης, βολικής εγκατάστασης, απλής λειτουργίας και υψηλού βαθμού αυτοματισμού. 10-40t/h μπορούν να αποσταλούν από το εργοστάσιο.

ντο. Η αντικραδασμική δομή του λέβητα είναι μοναδική, η οποία μειώνει αποτελεσματικά τη δόνηση του στροβιλισμού του Kamen.

ρε. Η ουρά μπορεί να εξοπλιστεί με μία ή δύο εξοικονόμηση ενέργειας σύμφωνα με τις απαιτήσεις και η απόδοση του λέβητα μπορεί να φτάσει το 95%.

παράμετροι


Χωρητικότητα λέβητα:
Φούρνος ατμού:10-240t / hΘερμοσίφωνας:7-116ΜW
Παράμετροι λέβητα:
Πίεση:1.0-5.4MPaΘερμοκρασία:184-485 ° C
Πίεση:1.0-1.6MPaΘερμοκρασία:95-150 ° C
Καύσιμο λέβητα:ελαφρύ πετρέλαιο, βαρύ πετρέλαιο, υγροποιημένο αέριο, φυσικό αέριο, βιοαέριο, αέριο φούρνου οπτάνθρακα κ.λπ.

Ερώτηση