Δημιουργήστε μια επιχείρηση αιώνων
δημιουργήσετε μια παγκόσμιας κλάσης

Στρατολόγηση

Εταιρικό Προφίλ


Η Jintong Ling Technology Group Co., Ltd. ιδρύθηκε το 1993, με εγγεγραμμένο κεφάλαιο 148916.4214 εκατομμύρια γιουάν, παλαιότερα γνωστή ως Jiangsu Jin Tong Ling Fan Co., Ltd. Με έδρα το Nantong, η εταιρεία είναι μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας εισηγμένη στην Growth Enterprise Market του Χρηματιστηρίου Shenzhen στην Κίνα. Προς το παρόν, η εταιρεία έχει δημιουργήσει συμπιεστή, ανεμιστήρα, ατμοστρόβιλο, βιομηχανικό λέβητα, εξοπλισμό αποθήκευσης ενέργειας, κινητή τροφοδοσία έκτακτης ανάγκης και άλλα προϊόντα που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας ποικιλίας ομάδων πελατών.

Jintong πνεύμα τήρησης της ιδέας "με προσανατολισμό στον άνθρωπο, ειλικρινή και αξιόπιστο Η επιδίωξη συνεργασίας αριστείας και win-win ", να γίνει ανταγωνιστική ενέργεια, εξοικονόμηση ενέργειας, προστασία του περιβάλλοντος, νέα ενέργεια, σοφία στον τομέα της αποθήκευσης ενέργειας, όπως Η κατασκευή εξοπλισμού προηγμένης τεχνολογίας, οι λύσεις συστημάτων και ο παγκόσμιος προμηθευτής λειτουργίας και διαχείρισης έργων για τις περιοχές των πελατών του κόσμου παρέχουν τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες.
 
Jintong Ling Technology Group Co., LTD. (Κωδικός μετοχής 300091). Μέσω της συνεχούς τεχνικής καινοτομίας και εισαγωγής, προς το παρόν, η εταιρεία έχει διαμορφώσει τον συμπιεστή, τον ανεμιστήρα, τους ατμοστρόβιλους, τον βιομηχανικό λέβητα, τον εξοπλισμό αποθήκευσης ενέργειας, την κινητή ενέργεια έκτακτης ανάγκης και ούτω καθεξής πολλά είδη κέντρο παραγωγής προϊόντων, και τα προϊόντα ως τον πυρήνα για την επέκταση όλων είδη λειτουργίας κατασκευής σταθμών ηλεκτροπαραγωγής, κατασκευή λειτουργίας σταθμού αέρα υψηλής πίεσης, ολοκληρωμένη βελτιστοποίηση του αιολικού συστήματος, συνολικό πακέτο έργου, πλήρης εξοπλισμός, όπως επιχείρηση, Προϊόντα και υπηρεσίες χρησιμοποιούνται ευρέως στη μεταλλουργία, ηλεκτρική ενέργεια, δομικά υλικά, πετροχημικά, λύματα επεξεργασία, ιατρική, ζύμωση τροφίμων, MVR, κλωστοϋφαντουργικές και χημικές ίνες, φαρμακευτικές, ναυτιλιακές και άλλους τομείς, οι δραστηριότητες της εταιρείας δεν είναι μόνο σε χιλιάδες κορυφαίους εγχώριους, αλλά και εξάγονται στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και τη Νότια Αμερική και άλλες χώρες και περιφέρειες, με καλή υποδοχή από τους χρήστες.

Εισαγωγή προϊόντων


1, Μάρκα ανεμιστήρα, συμπιεστή, ατμοστρόβιλου της εταιρείας * Κύρια τοποθέτηση *

2、Economic environment: Application scenarios

3、Recruitment strategy

Στρατηγική πρόσληψης (πλεονέκτημα πρακτορείου)


ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ, ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΚΑΙ ΑΤΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Ασία ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗΤΕΡΗ ταχύτητα, η JINTONG LING, με στόχο την «οικοδόμηση μιας αιωνόβιας επιχείρησης και τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κλάσης», στρατολογεί τώρα αντιπροσώπους για χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας. Ως αντιπρόσωπός μας πρώτου επιπέδου στη χώρα, μπορείτε να λάβετε την πλήρη υποστήριξή μας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των εξής:

1) Παρέχετε εισαγωγικά εγχειρίδια, διαφημιστικά βίντεο και συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα σχόλια πελατών για τα προϊόντα που καλύπτονται από το Jintong Ling.

2) Προσκαλέστε τους πράκτορες να παρακολουθήσουν τακτικά τη Σύνοδο Κορυφής Jintongling και να υποβάλουν σχετικές απόψεις και προτάσεις για προϊόντα.

3)Να βελτιστοποιούν τακτικά τις δηλώσεις απόδοσης προϊόντων όπως απαιτείται από τους πελάτες.

47) Άνοιξε με επιτυχία ένα νέο κανάλι πελατών και η προμήθεια προμήθειας ανήκει μόνιμα στον αντιπρόσωπο.

Στρατηγική πρόσληψης ( Προϋποθέσεις πρακτορείου )


Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε αντιπρόσωπός μας, πρέπει να πληροίτε τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

1) Συμφωνείτε με το προϊόν, την ιδέα διαχείρισης και το επιχειρηματικό μοντέλο της Jintong Ling και έχετε ειλικρινή και μακροπρόθεσμη πρόθεση συνεργασίας.

2) Εξοικειωμένος με τους τοπικούς πόρους φυσητήρα, συμπιεστή και τουρμπίνας ατμού. [Πρέπει να γνωρίζετε τα σενάρια εφαρμογής του ανεμιστήρα, του συμπιεστή και του ατμοστρόβιλου]

3) Σχετικά ελεύθερος χρόνος, μετά από εκπαίδευση για να κατανοήσουν τα προϊόντα της εταιρείας και να εξηγήσουν στους πελάτες ξεκάθαρα.

4) Υποσχεθείτε ότι δεν θα πραγματοποιήσετε εργασίες αντιπροσωπείας σε όλη την εξουσιοδοτημένη περιοχή και ότι δεν θα πουλήσετε τα προϊόντα της εταιρείας στην τιμή που καθορίζει η εταιρεία κατά βούληση και δεν θα διαταράξετε την αγορά.

Ας αδράξουμε χέρι-χέρι για να αξιοποιήσουμε την καλύτερη ευκαιρία ανάπτυξης, να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον!