Εξατομικευμένα μηχανήματα για τον κλάδο σας

Διαφορετικές λύσεις
Power
Λύση
Power
Η JTL διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών γαλοπούλας για το σύστημα εξαερισμού σε θερμοηλεκτρικούς σταθμούς.
Περιβάλλον
Λύση
Περιβάλλον
Η ουδετερότητα του άνθρακα και οι μέγιστες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα γίνονται τα διεθνή καυτά νέα, η προστασία του περιβάλλοντος και η μείωση των εκπομπών αποκτούν αυξανόμενη σημασία για την ανθρώπινη κοινωνία.
Μεταλλουργία
Λύση
Μεταλλουργία
Η JTL είναι κορυφαίος προμηθευτής για βιομηχανικούς ανεμιστήρες βαρέως τύπου που εφαρμόζονται σε εργοστάσια σιδήρου και χάλυβα.
Οικοδομικά υλικά
Λύση
Οικοδομικά υλικά
Οι φυγόκεντροι ανεμιστήρες JTL έχουν αποδειχθεί αξιόπιστες λύσεις για τα εργοστάσια τσιμέντου, λόγω της σύγχρονης τεχνολογίας παραγωγής τσιμέντου που ενσωματώνει τις σκληρές συνθήκες εργασίας, η JTL είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις ειδικές απαιτήσεις της βιομηχανίας τσιμέντου υπό ειδικές συνθήκες μέσω του βελτιστοποιημένου σχεδιασμού της JTL και πλήρεις εγκαταστάσεις παραγωγής.
Χημική βιομηχανία
Λύση
Χημική βιομηχανία
Οι φυγόκεντροι συμπιεστές JTL εφαρμόζονται ευρέως στις χημικές βιομηχανίες παρέχοντας αέρα για εργοστάσια θειικού οξέος, πετροχημικά εργοστάσια, βιοχημικά εργοστάσια κ.λπ.
Μηχανική επανασυμπίεση ατμών
Λύση
Μηχανική επανασυμπίεση ατμών
Οι φυγόκεντροι συμπιεστές JTL υψηλής απόδοσης χρησιμοποιούνται για τη συμπίεση ατμού στη διαδικασία των συστημάτων MVR (μηχανική επανασυμπίεση ατμού).
Βιομηχανικό βενζινάδικο
Λύση
Βιομηχανικό βενζινάδικο
Η JTL παρέχει το έργο EPC για τους βιομηχανικούς σταθμούς αερίου και πεπιεσμένου αέρα σε όλο τον κόσμο.
Άλλες Βιομηχανίες
Λύση
Άλλες Βιομηχανίες
Το υδρογόνο είναι το απλούστερο και πιο άφθονο στοιχείο στο σύμπαν. Είναι ένα αποδοτικό, μη ρυπογόνο, ανανεώσιμο καύσιμο.